Lite kort om Båstad Sadelmakeri 

Vi på Båstad Sadelmakeri har stor erfarenhet och passion för vårt yrke. Vi är innovativa, lösningsorienterade, tycker om nya utmaningar och besitter stor yrkeserfarenhet och kunskap för att kunna genomföra alla möjliga projekt – från reparation till personlig design. Vi kan renovera gammalt eller tillverka nytt efter önskemål och syfte. Vi arbetar med de flesta typ av sömnad av olika material – äkta läder, textil, alcantara m.m.


Vår specialisering är möbelsnickeri samt byte och reparation av möbler, sänggavlar, markiser, bilar, båtar, motorcyklar, fyrhjulingar, skotrar och andra fordon. Exempel på projekt vi vi arbetar med är möbler till offentliga utrymmen så som hotell, barer, restaurang, väntrum och interiör samt säten, innertak, sufletter, dörrsidor, sadlar, förarstolar, båtkapell, dynor, markiser, parasoll och de flesta solskydd mm.


Båstad Sadelmakeri AB har sin verkstad i Östra Karup utanför Båstad och våra kunder är både privatpersoner och företag i Halland, Skåne och runt om på västkusten i södra och mellersta Sverige. Om Du vill beställa ett särskilt anpassat projekt – kontakta oss så hjälper vi till att hitta den bästa lösningen.

Behöver du vår hjälp?


Kontakta oss för offert